Nyhedsuddrag fredag den 6. august 1999

Venstre holder
kortene tæt
til kroppen
Venstre i Gladsaxe vil ikke ud med detaljer om partiets krav og ønsker til budgettet år 2000 – i hvert fald ikke på nuværende stade af forhandlingerne, der da også er i startfasen.
 
Partileder Bjarne Rasmussen er da heller ikke speciel meddelsom, når der spørges til indholdet af partiets møde med borgmester Ole Andersen forleden.
 
Også Enhedslisten var onsdag til møde om budgettet, men det har endnu ikke været os muligt at få en udtalelse fra byrådsmedlem Emilce Nielsen.

Lyt til radioen
på Internettet
En radiostation der med et trylleslag får millionfordoblet sit potentielle lytterantal må siges at have gjort noget af en bedrift – men ikke desto mindre er det, hvad Radio Gladsaxe har fået , da vi i går endelig fik lyd på vores hjemmeside på Internettet.
På adressen www.radiogladsaxe.dk kan man nemlig høre uddrag af dagens Nyhedsmagasin, så det er muligt for alle at høre nyheder fra Gladsaxe, når det passer ind i lytternes eget program.
 
Vi udbygger konstant vores hjemmeside, så der kommer flere ting – eller features som det kaldes i computersproget - men da det ikke altid er lige nemt at vide, hvilke tilbud lytterne kunne ønske sig, vil vi meget gerne have gode ideer – dem kan man sende til os på e-mailadressen: radio@gladsaxe.dk, som også findes på hjemmesiden.

Hidtil største
kursusudbud
Det største kursus-udbud nogensinde er på vej ud fra aftenskolen FOF Lyngby Søllerød og Gladsaxe.
Omkring 30.000 deltagere regner FOF med bliver trukket til af det righoldige program, der går lige fra afspænding til Ægyptens historie.
 
FOF vælger, i modsætning til Gladsaxes øvrige aftenskoler, at sende kataloget ud med posten – de andre kataloger kommer spejderne med i en fællesudsendelse i weekenden den 14-15. august.
Senere i udsendelsen taler vi med en af FOFs konsulenter om tendenserne i kursustilbuddet.