Mandag d. 4. December 2006


UniCool a/s Bagsværd får initiativpris

"En førsteklasses vækstiværksætter" og "rollemodel for folk med drøm om egen
virksomhed".
Bagsværd-virksomheden UniCool a/s er netop blevet tildelt Dansk Industris regionale
initiativpris.
Prisen bliver uddelt en gang om året til en mindre virksomhed i hovedstadsregionen, som har vist et særligt initiativ indenfor teknologi, salg eller markedsføring.
UniCool, der specialiserer sig i køleteknik, blev bl.a. præmieret for sin store indsats for at uddanne og efteruddanne unge og voksne.

Formand samt menigt medlem forlader Ældrerådet

Ældrerådet i Gladsaxe Kommune mister nu 2 af sine medlemmer. Såvel rådets formand, Knud Ole Jensen, som medlem Vibeke Kallenberg har d. 27. november valgt at forlade arbejdet i Ældrerådet.

Vi har forgæves forsøgt at indhente en kommentar fra den fratrådte formand. Ældrekonsulent i Gladsaxe Kommune, Ea Lykke Elsborg, oplyser at Knud Ole Jensen har fundet det rigtigt at trække sig fra formandsposten nu, for at lade nye kræfter tage over. Ifølge Ea Lykke Elsborg har Vibeke Kallenberg angivet, at arbejdet i Ældrerådet ikke har svaret til hendes forventninger.
Næstformand Benthe Quistgaard er indtil videre konstitueret som formand for Ældrerådet.
Som følge af ændringen er der indkaldt til konstituerende møde i Ældrerådet d. 18. december 2006. Indtil videre hersker der dog uklarhed omkring navnene på de suppleanter, som skal besætte de ledige poster i Ældrerådet.

Messias kommer til Bagsværd

Det er dog ikke frelseren selv, men Københavns Kantatekor og orkester der opfører Händels oratorium Messias. Det sker til den årlige julekoncert i Bagsværd Kirke lørdag den 16. december. Københavns kantatekor og orkester er faste gæster til julekoncerterne i Bagsværd Kirke, hvor programmet skifter mellem Bachs juleoratorium og Händels Messias.
Billetter til julekoncerten kan købes på Bagsværd Kirkekontor eller hos Imerco på Bagsværd Hovedgade.

Nytårshatte lavet af aviser

Genbrug din avis til en festlig nytårshat. Det kan du få inspiration til på Gladsaxe Hovedbibliotek i hele december måned. Her er der udstilling om nytår og nytårstraditioner, med billedkunstneren Charlotte Hjelholts avishatte som omdrejningspunkt.