Torsdag d. 8. Februar 2007


Borgmester om lærerforhandlinger: Har de bedste forhåbninger

Det er ved at være sidste chance, hvis lærerne og kommunen skal nå til enighed om en ny arbejdstidsaftale i Gladsaxe.
I dag mødes de to parter igen omkring forhandlingsbordet. Og borgmester Karin Søjberg Holst, socialdemokraterne, sagde på gårsdagens byrådsmøde:
"Det er forvaltningens opfattelse, at en aftale for det kommende skoleår skal være færdig 9. februar, fordi en yderligere forlængelse af forhandlingsforløbet vil kunne forhindre kommunen i om nødvendigt at kunne tilrettelægge et godt skoleår efter de regler som gælder i den centrale arbejdstidsaftale. Der har været tre møder ind til nu, og jeg kan af naturlige grunde ikke offentliggøre forvaltningens konkrete udspil, det er selvsagt ikke hensigtsmæssigt at drøfte forhandlingspositioner og mulige indrømmelser på et åbent byrådsmøde. Men vi arbejder på at nå et resultat og vi har de bedste forhåbninger".

AB får ny træner til efteråret

Identiteten på træneren til AB’s 1. divisionshold i fodbold fra efteråret er nu blevet afsløret. Det er den nuværende Næstved-træner Flemming Christensen, som også tidligere har været træner i Slagelse. Direktør i AB, Ronny Saul, forklarer at Flemming Christensen har de rette kvaliteter som træner til at opfylde AB’s officielle ambition om at være tilbage i Superligaen i 2010.

Flere nyheder fra Gladsaxe i lydudgaven af Nyhedsmagasinet