Torsdag d. 4. januar 2007


Stadig tid til forhandling

"Der er altid en mulighed for at komme tilbage til forhandlingsbordet". Sådan kommenterer formanden for børne- og undervisningsudvalget, socialdemokraten Trine Græse, hårdknuden, som er opstået om en ny arbejdstidsaftale mellem Gladsaxe kommune og Gladsaxe lærerforening.
Yderligere kommentarer har formanden ikke pt. til de afbrudte forhandlinger.
Men bruddet kommer ikke som den store overraskelse for SFeren Gunnar Svendsen, selvom det sker på et meget uheldigt tidspunkt.

Integrationspolitik undervejs

Andre kommuner har for længst vedtaget en samlet politik for integrationen af flygtninge og indvandrere, mens Gladsaxe har haltet bagefter. Nu vil kommunen imidlertid rette op på hængepartiet, og arbejdet med at skabe en integrationspolitik for flygtninge og indvandrere er i fuld gang. Politikken skal styrke de områder, hvor integrationen halter, nemlig i forhold til beskæftigelse, sprog og uddannelse siger medlem af byrådet for SF og medlem af Integrationsrådet Susanne Palsig.

Peter Nielsen, 25 år i byrådet

25 år i Byrådet er det blevet til for Fritidsklubleder Peter Nielsen. I går blev han fejret af Byrådet ved en reception på Rådhuset. Borgmester Karin Søjbjerg Holst lagde i sin tale til Peter Nielsen vægt på hans store indsats og engagement, ikke mindst som formand for Idrætsudvalget igennem godt 20 år.
Peter Nielsen er vokset op i et hjem med interesse for politik, så det at gå ind i lokalpolitik lå lige til højrebenet.