Nyhederne torsdag d. 20. september 2007


Tyv efterlod kørekort

Den tyv, der natten til tirsdag forøvede indbrud i en kiosk i Bagsværd, kan stå med lidt af et problem – ud over at have brudt loven, altså.
Politiet fandt nemlig nogle personlige papirer efterladt i kiosken, blandt andet et kørekort, hvor navn og adresse står opført.
Så tyven, hvis det altså er ham, der har glemt kørekort mv., kan snarligt vente besøg af kriminalfolk fra Gladsaxe.
Tyven kom ind i kiosken ved at klippe et sikkerhedsgitter foran døren over.
Der forsvandt tobaksvarer for omkring 45.000 kroner, for 4.000 kroner taletidskort og så 5.000 kroner i byttepenge.

Jubilæum for genbrug

Den første bemandede - og ensomme - genbrugsstation åbnede helt tilbage i 1982, og i dag, 25 år senere, er der 25 genbrugsstationer i Vestforbrændings område. De i alt 20 kommuner i området samler 400 000 ton affald, dvs. glas, have-affald og aviser ind om året. Men for 25 år siden var det en noget anden type affald, danskerne vest for København kørte ind på stationerne, fortæller vicedirektør Birger Johansson.

En stormester på hjemmebane

Der bliver mulighed for at lære fra én af de bedste når Gladsaxe Taekwondo Klub på lørdag har inviteret sin stormester, Josef Salim, til et temaarrangement. Her kan morgendagens kampsportsstjerner kigge den succesrige kæmper og træner over skuldrene.
Josef Salim træner og underviser i dag i USA, men tilbage i 1980’erne og 1990’erne repræsenterede han sammen med sin bror Gergely det hjemlige Taekwondo-landshold og klubben i Høje Gladsaxe.